REPARATIES

Eenvoudig gerepareerd
voor een eerlijke prijs.6 Maanden garantie

Met een garantie van 6 maanden
ben je beschermd tegen gebreken.

Originele onderdelen

Bij FixPhones hebben we zowel originele als hoogwaardige eigen onderdelen.

No cure, no pay

Bij problemen voeren we kosteloos een klein onderzoek uit.

Score van 4,9 / 5 uit 97 reviews

Je toestel klaar in 3 stappen

Bij FixPhones repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van Smartphones & Tablets tot aan Macbooks & Smartwatches.

Wij werken nauw samen met de groothandels voor populaire merken zoals Apple, Samsung en Huawei. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u een hoge kwaliteitsservice met meeste originele onderdelen tegen de laagste prijs garanderen.
STAP 1
Meld uw reparatie aan
U meldt eenvoudig en snel uw reparatie van uw mobiel of tablet aan in onze afspraakmodule. U kunt het apparaat ook naar ons opsturen of direct langskomen in de winkel.
STAP 2
Wij gaan aan de slag
Nadat uw reparatieverzoek en apparaat bij ons binnen zijn, gaan wij direct voor u aan de slag.
STAP 3
Uw reparatie is klaar
In de meeste gevallen is uw de reparatie van uw tablet of mobiel binnen 30 minuten klaar. We hebben heerlijke versgemalen koffie in onze wachtruimte.
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een gemiddelde reparatie?

De duur van een reparatie kan variëren afhankelijk van het type probleem en de beschikbaarheid van onderdelen. De meeste reparaties worden echter binnen één tot enkele uren afgerond. Onze technici streven ernaar om uw apparaat zo snel mogelijk weer aan u terug te geven.

Kan ik mijn gegevens behouden tijdens een reparatie?

Bij hardware reparaties raakt u geen gegevens kwijt, wij raden u wel aan om een backup te maken van uw bestanden voordat u uw toestel ter reparatie aanbied.

Moet ik een afspraak maken voor een reparatie?

Hoewel het maken van een afspraak handig kan zijn, zijn walk-ins altijd welkom bij FixPhones. We doen ons best om reparaties onmiddellijk of binnen korte tijd af te handelen, zodat u snel weer over uw apparaat kunt beschikken.

Verkoopt fixphones ook nieuwe en gebruikte telefoons?

Ja, FixPhones biedt zowel nieuwe als gebruikte telefoons te koop aan. U kunt bij ons terecht voor zowel gloednieuwe smartphones als gereviseerde gebruikte toestellen, afhankelijk van uw behoeften en budget. We hebben een gevarieerd assortiment om aan verschillende klantvoorkeuren te voldoen.

Biedt FixPhones services voor onbekende problemen?

Ja, we bieden diagnostische services om de oorzaak van onbekende problemen met uw apparaat te achterhalen. Onze technici kunnen een grondige inspectie uitvoeren en u adviseren over de benodigde reparatie.

Biedt FixPhones garantie op de reparaties?

U krijgt van ons 6 maanden garantie op het nieuwe onderdeel dat wij hebben vervangen. Dit geldt niet voor krasjes en andere uiterlijke beschadigingen die door gebruik komen.

Let op, u moet wel rekening houden dat uw fabrieksgarantie vervalt op het moment dat een ongeautoriseerd bedrijf uw toestel open maakt.

Is er een wachtruimte beschikbaar in de winkel?

Ja, we hebben een comfortabele wachtruimte waar u kunt ontspannen terwijl wij uw apparaat repareren. Geniet van een kopje koffie en lees een tijdschrift terwijl u wacht.

Wat voor kwaliteit onderdelen gebruikt FixPhones?

Wij bieden 2 verschillende soorten onderdelen aan:

Origineel: (Original Equipment Manufacturer) Onderdelen: Dit zijn onderdelen die door de originele fabrikant zijn gemaakt voor de aftersales/reparaties. U zult geen verschil zien na de reparatie met uw oude originele scherm.

– Hoog kwaliteit: Dit zijn onderdelen die zijn geproduceerd door een secundaire fabrikant.
Ze bieden kwaliteit die voor het blote oog niet te onderscheiden is van originele onderdelen. Veel klanten kiezen daarom voor FixPhones-huismerk onderdelen.

Voor de Samsung reparaties gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen van de Samsung fabrikant zelf.