Xiaomi All Xiaomi Models Reparatie

Is uw Xiaomi All Xiaomi Models aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij FixPhones Noord bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Xiaomi All Xiaomi Models. De meeste reparaties voor de Xiaomi All Xiaomi Models voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Xiaomi All Xiaomi Models ook opsturen naar ons per post. U wilt uw Xiaomi All Xiaomi Models natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de Xiaomi All Xiaomi Models geven wij 3 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Xiaomi All Xiaomi Models niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Xiaomi kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Xiaomi reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Xiaomi All Xiaomi Models voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Xiaomi All Xiaomi Models.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Xiaomi All Xiaomi Models direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Xiaomi kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven in Leek, Grootegast, Zuidhorn en Roden.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Xiaomi All Xiaomi Models? Dan bent u bij FixPhones Noord op het juiste adres!