Lux Reparatie

Bij FixPhones Noord in Leek, Grootegast, Zuidhorn en Roden voeren wij alle reparaties voor Lux uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van Lux krijgt u 3 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van Lux direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Leek, Grootegast, Zuidhorn of Roden of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw Lux apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Lux Lux niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Lux kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Lux reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Lux Lux voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Lux Lux.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Lux Lux direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Lux kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven in Leek, Grootegast, Zuidhorn en Roden.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Lux Lux? Dan bent u bij FixPhones Noord op het juiste adres!